Långsamt och snällt producerat
English

 

 

FAQ

 

info@mazeinterior.se

+46 (0)8 654 03 10

 

 

 


Vilka länder skickar Maze till?

Vi skickar till alla länder i EU-regionen, Schweiz och Norge.
Om du vill köpa våra produkter utanför EU, Schweiz och Norge, kolla in butikssökningen med alla Maze-återförsäljare runt om i världen. Där hittar du både online och fysiska butiker. Du kan alltid kontakta info@mazeinterior.se för mer specifika frågor.


Vilka är dina leveranstider?

För mottagande av beställningar inom Sverige, är 3-5 arbetsdagar. Utanför Sverige men inom EU är det 5-10 arbetsdagar. De skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar förutsatt att de finns på vårt lager och inget annat har angetts.

 

Försenad beställning eller skadade produkter?

Det är sällsynt, men det kan hända. Om en produkt har blivit skadad under transporten måste du meddela oss inom 24 timmar från leveransdatum. Om produkten har skadats från tillverkningen måste du meddela oss inom 2 dagar efter mottagandet av produkten. Skicka bilder på skadan till info@mazinterior.se. Se till att göra en anteckning till servicestället/leveranspersonen. Om din beställning är försenad eller om det är något fel i leveransprocessen, vänligen meddela oss så fort som möjligt så ser vi till det.

 

Kan jag använda en separat hylla för Pythagoras-fästena?

Ja, det kan du. Du kan använda vad du vill, eftersom fästena säljs separat. Pythagoras-hyllorna kommer dock med förborrade hål så att du kan fästa hyllan i fästena. Men för att göra det enklare för dig har vi tagit med krokarna som är designade för att gå i hyllhålen med fästena. Så du kan använda en separat hylla och borra dina egna hål.

 

Kommer alla produkter som behöver skruvar, med skruvar?

Vi inkluderar och skickar endast skruvar och fästen för Pythagoras-serien. Återstående produkter som behöver skruvar ber vi dig att gå till närmaste järnaffär så hjälper de dig att hitta rätt skruvar, pluggar och fästen för just dina väggar.

 

Vilka skruvar ska jag använda?

Beroende på dina väggar ber vi dig att rådgöra med din närmaste järnaffär.

 

Kan man hänga F-Shelf både vertikalt och horisontellt?

F-Shelf är gjord för att hänga vertikalt, även om det även går att hänga den horisontellt men inte lika stadigt. Vi har därför under hösten 2022 uppdaterat produkten med nya fästen, vilket gör att produkten hänger lika stadigt horisontellt. Vi har just nu uppdaterat fästena på F-Shelf färgerna sidengrå och gröngrå.

 

Jag har tappat mina Pythagoras skruvar och fästen.

Sådant händer och vi är här för att lösa det! Vi har extra delar som vi gärna skickar ut om något skulle saknas eller skadas.

 

Vilken är den maximala belastningen du rekommenderar för dina hyllor?

15 kg.

 

Hur arbetar Maze med hållbarhet?

Lokal produktion med ett globalt perspektiv: vi jobbar med något vi kallar Slow Production, vilket innebär att skapelseprocessen får ta tid, produktionen är hållbar och designen långvarig. Våra möbler är producerade med ett syfte – kvalitet, miljömedvetenhet och produktutveckling ligger alltid i framkant för att skapa möbler som kommer att stå sig genom tiderna. Idag sker 95% av Maze produktion i Småland och Västergötland. Trä från hållbart skogsbruk, läder som är en biprodukt från köttindustrin, 100% återvunnen metall upp till Ø 8mm (övrig metall består av 15–20% återvunnet material), korta transportsträckor och goda arbetsförhållanden möjliggör vård från början till slut.

 

Jag är inredare/arkitekt och vill hjälpa en kund som önskar att inreda sitt kontor (eller liknande) med era produkter. Vem ska jag kontakta?

Kontakta gärna info@mazeinterior.se så hjälper vi dig med din förfrågan eller omdirigerar dig till rätt person.

 

Har du fler frågor?

Fråga oss på info@mazinterior.se. Vi älskar att prata med dig och kommer att svara på dina frågor så snabbt vi kan efter bästa förmåga :)

 

 

 

Tillagd i varukorgen