Långsamt och snällt producerat
English
Filtrera
Sorterat på
Visar 1 - 20 av 0 produkter

Skohyllor


Hållbart producerade skohyllor och skoställ i snygg design. 

Här hittar du våra närproducerade och hållbara sortiment av skoställ och skohyllor som gör det enkelt att undvik ett skokaos i din hall, eller groventré. Botanisera dig bland flera olika modeller, storlekar och material för en smart skoförvaring! 

Tips! Undvik att ställa skor och väskor på golvet för en luftigare känsla i hallen. 

Skohylla vägghängd eller på golvet? 

Här hittar du praktisk skoförvaring för alla typer av utrymmen. Vi har flera väggfasta skoställ som tillåter dig att bygga dina egna system på höjden eller bredden. Skoställ i pulverlackad metall ger en fräsch känsla till din hall medan skobänkar, tillför ett stilrent och klassiskt uttryck. Den gemensamma nämnaren för all vår skofövaring är att den hjälper dig att hålla ordning och reda bland dina skor. 

Funktion & Design 

Klicka på ett av våra produktkort för mängder av idéer och inspiration till smart hallförvaring och hitta din favorit. Vår kollektion av närproducerade och hållbara skohyllor till hallen ger en elegant känsla för den större såväl som mindre familjen och vi har flera olika storlekar och utföranden att välja mellan. När du beställer dina produkter hos oss på Maze Interior så erbjuds du fri frakt vid köp över 899 kr och snabba leveranser så att du snart kan börja använda och njuta av din nya klädförvaring. 

Tillagd i varukorgen