Din varukorg

Slow production - Honestly produced – always with love <3

INTEGRITETSPOLICY

INTEGRITETSPOLICY

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU förordning (2016/679) och börjar gälla 25 maj 2018. Den nya förordningen ersätter den gamla Personuppgiftslagen. Med anledning av de nya regler som införs inom hela EU vill vi förtydliga hur och på vilket sätt vi använder dina personuppgifter. När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. Vårt mål är att du som kund hos Maze Interior AB ska känna dig trygg med att vi hanterar dina personliga uppgifter på ett säkert sätt och att vi är värnar din integritet. Maze Interior AB kommer aldrig att aldrig sälja eller sprida de person-uppgifter vi får in.

De uppgifter som sparas för att kunna hantera beställning/köp, genomföra leverans (inklusive avisering ochkontakter rörande leveransen), hantera betalningar och eventuella reklamations/garantiärenden är:

  • Namn
  • Kontaktuppgifter (t.ex. adress, telefonnummer och mailadress)
  • Köpinformation (t.ex. vilken vara som har beställts eller om varan ska levereras till en annan adress).
  • Betalningsinformation
  • Ev korrespondens i samband med köp (för att kunna hantera kundservice, reklamations- och garantiärenden)

Informationen, som sparas i 3 år, behövs för uppfyllande av företagets rättsliga förpliktelser enligt lagkrav, domslut och/eller myndighetsbeslut (t.ex. bokföringslagen, penningtvättslagen eller reglerna om produktansvar och produktsäkerhet, vilka kan kräva framtagande av kommunikation och information till allmänheten och kunder om produktlarm och produktåterkallelser vid exempelvis en defekt eller hälsovådlig vara).

För hantering av dessa personuppgifter ansvarar Maze Interior AB, 556644–3544, Skeppargatan 17, 114 52 Stockholm. Du kan närsomhelst begära information rörande dina personuppgifter hos oss och även få uppgifter ”bortglömda” kontakta oss då på telefonnummer 08–6540310 eller via mail info@mazeinterior.se.

Vill du veta mer om dina rättigheter enligt GDPR  http://www.datainspektionen.se