Våra Designers

Louise Hederström
Louise är en designer med ett fantastiskt designtänk vars design präglas och inspireras av de omgivningar hon befinner sig i. Hon fokuserar alltid på praktiska men samtidigt vackra lösningar där t.ex Bill-serien, produkterna Frank och Minnie Mae är tydliga expempel.

Se Louises produkter

 

Gustav Rosén

ser på design genom en ingenjörs ögon. Själva processen att designa en produkt eller utveckla ett IT-system är inte så annorlunda. Det handlar om att nå målgruppen med en attraktiv och användbar lösning som är intressant.

Se Gustavs produkter

 

 

Malin Lundmark
Malin lyckas ständigt att överraska oss genom att rita en till synes enkel design som känns självklar - samtidigt som den är intressant och mycket gediget formgiven. Malin har bland annat designat Magbag och Suitcase.

Se Malins produkter

 

Olof Kolte

Hatrack och Mitten Shelf är några av Olof Koltes produkter för Maze. De är idag moderna klassiker som finns i många hem runt om i världen. Idag undervisar Olof på Industridesignskolan på Lunds Universitet i långsiktiga och hållbara designstudier. 

Se Olofs produkter

 

 

Lotta De Visscher
Lotta är Creative Director på Maze. Med sin entreprenörsanda och medryckande driv är hon en sann visionär. Lottas blick för formgivning och design har tagit Maze till var vi är idag.

View Lottas products