Din varukorg

Pythagoras växer med nya delar

Skriven av Cornelia Hermelin den


Vi utökar det det populära hyllsystemet Pythagoras, formgivet av Gustav Rosén. Nytt för 2018 är djupare hyllplan och två lådor i olika storlekar.

– Med sin tidlösa och minimalistiska form har Pythagoras snabbt blivit en designfavorit i både svenska och internationella hem. För 2018 har vi utvecklat produkten och fördjupat hyllplanen och tagit fram utdragbara lådor i olika storlekar för förvaring av personliga ting, säger Lotta De Visscher, Creative Director och grundare av Maze Interior.

När den svenska formgivaren Gustav Rosén skapade Pythagoras i början av 2016, kombinerade han tidlös design med funktionalitet. Genom nyheterna skapas ännu större förvaringsmöjligheter och användningsområden för hyllsystemet. Med sin lekfulla design passar Pythagoras i många olika miljöer, intill sängen som ett nattduksbord, som köksförvaring eller i vardagsrummet. Med de nya lådorna tillkommer också praktiska förvaringsmöjligheter. Som tidigare kan varje konsolpar vridas och vändas samt färgkombineras i oändlighet för att skapa individuella hyllsystem. 

- De nya modulerna och djupare hyllplanen signalerar att Pythagoras är ett hyllsystem som
uppmanar till kreativitet. Man bjuds in till att använda Pythagoras mångsidighet i form av utseende och användningsområde, vilket är en av hyllsystemets främsta styrkor. Förhoppningsvis väcker det lusten att förvandla en väggyta till en fantastisk installation som både kan förvara och exponera, avslutar Gustav Rosén, designer av Pythagoras.

Säljstart i exklusivt på Åhléns City under mars 2018. De nya delarna släpps för försäljning på vår egen hemsida och hos övrig återförsäljare i början av juni 2018.

 

Pythagoras Shelf L
Material: fanér/mdf-skiva
Färg: Vit, Svart och Naturek
Mått: B: 80, D: 27, H: 1,9 cm
Rek/ca pris: 455 – 489 SEK/st 

Drawer
Material: fanér/mdf-skiva
Färg: Vit, Svart och Naturek
Mått:
Drawer: B: 41, D: 26: H: 11 cm
Drawer L: B: 80, D: 26: H: 11 cm
Rek/ca pris: 
small 1950-2350 SEK,
large 2350-2825 SEK

Läs mer om Pythagoras här >>