Christian Resell blir ny vd på Maze

Christian Resell blir ny vd på Maze

Av Lisa Wirenfelt

Christian Resell blir ny vd på Maze

Christian Resell, tidigare vd för möbel- och designåterförsäljaren Svenssons i Lammhult, blir ny storägare i samt vd för Maze Interior efter ägaren Lotta De Visscher som stannar kvar som creative director. Den 35-årige Christian Resell, som utnämnts till supertalang av Veckans Affärer, har redan samlat på sig en stor erfarenhet. Utöver vd-rollen på Svenssons i Lammhult har han bland annat varit managementkonsult på McKinsey & Company, logistikchef för Byggmax och vice vd för onlineklädjätten Bubbleroom.

– Jag träffade Maze Interior för första gången i samband med Stockholm Design Week 2014, då jag var vd för Svenssons i Lammhult. Jag föll redan då för deras företagsvärderingar kring ansvarsfull produktion och konceptet ”Slow Production”, där man tar tillvara på återvunna material. Jag ser fram emot att arbeta vidare med det konceptet och ta fram nya spännande kollektioner utifrån det tänket, säger Christian Resell.

Målet med rekryteringen är att Maze Interior ska göra en stor tillväxtresa på både existerande och nya marknader. Målet är att tredubbla omsättningen under de kommande tre åren. Genom rekryteringen av Christian Resell hoppas man kunna fortsätta tillväxtresan, samt effektivisera organisationen för kunna skala på ett bra sätt. 

Christian Resell

Christian Resell, ny vd på Maze Interior

För intervjuförfrågningar, kontakta Senior PR Konsult, Amber Johnson, Grand Relations | amber@grandrelations.com | +46 702 502 269